Muziek bingo met muziek

Muziek bingo met of zonder live muziek

Muziek bingo bij Rederij Loosdrecht

Muziek bingo is bingo maar dan in een modern jasje. In plaats van getallen die voorbij komen wordt er muziek gedraaid. De spanning van het traditionele bingo, maar dan met muziek. Weet u de artiest en de titel van het nummer dat voorbij komt streep het dan af op uw bingokaart!

 

Bij een valse bingo moet u een liedje zingen.

De DJ draait tal van hits, herkent u die plaat? Staat het nummer bij u op de bingokaart? Streep deze dan af. Deze muziek bingo wordt uiteraard door de bingo matroos even gecontroleerd en bij een juiste bingo krijgt u een leuke prijs en bij een valse bingo moet u een liedje zingen.

Mocht u fan zijn van Nederlandstalige muziek of specifieke andere muziek, dan maken wij een muziek bingo speciaal voor u met muziek naar keuze.

Live gezongen muziek is uiteraard ook mogelijk wij werken met Master Stu samen, klik hier voor informatie.

 

Hoe gaat de Muziekbingo?

De muziek bingo is een ervaring, die u bij ons aan boord kunt beleven. Op onze gezellige boot wordt u ontvangen in onze bingo salon, een sfeervolle ruimte waar een DJ, gastvrouwen, bingo matroos, bingokaarten, muziek en natuurlijk leuke prijzen aanwezig zijn.

De bingo matroos legt alle spelregels uit en dan wordt het eerste nummer gedraaid. Door onze DJ. Staat de artiest met de titel op de Bingokaart dan streept u deze af. Wilt u ondertussen een dansje maken geen probleem het kan en mag allemaal bij de muziek bingo.

Elk nummer wordt ongeveer 2 minuutjes gedraaid en dan wordt het volgende nummer ingezet. Tot het moment dat iemand een bingo heeft. Een rij? Volle kaart? Spannend! En helemaak leuk voor de andere bingo spelers wanneer het een valse bingo is dan moet u namelijk zelf een liedje zingen.

Maar als het een echte bingo is zijn er natuurlijk leuke prijzen te winnen.

 

 

Voor wie is de Muziekbingo leuk?

De muziek bingo is zeer geschikt voor groepen die net iets anders willen dan alleen een bingo middag of avond. Kom bij ons aan boord en ervaar de muziek bingo rondvaart. Een leuke activiteit, want wie kan er niet bingo-en? En vooral gezellig! De bingo kan helemaal aangepast worden aan uw muziekvoorkeuren.

 

Wat adviseert Rederij Loosdrecht

Kom het bij ons aan boord proberen het is leuk en gezellig met en u kunt uiteraard ook dansen op de muziek. Perfecte activiteit voor een middag of avondvullend programma!

Ontvangst met koffie en gebak of een sauzijcenbroodje, lunch of diner zijn mogelijk.

 

Wanneer is de Muziekbingo leuk om te doen?

Het leukst is het met een groep mensen die de ruimte gezellig vullen, vanaf ongeveer 35 personen.

Verder kan de muziek bingo het hele jaar door geboekt worden.

Translate »