Rondvaarten

 Rondvaarten over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen.

Rederij Loosdrecht verzorgt vanaf 27 april tot en met 31 oktober rondvaarten over de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. U vaart daarbij, afhankelijk van de gekozen route, door de gemeenten Wijdemeren (Loosdrecht) en Stichtse Vecht met de Vecht dorpen Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht en Vreeland.

Op woensdag, zaterdag en zondag varen wij op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht van 11.00 - 14.00 uur. Op overige dagen kunt u boeken voor diverse rondvaarten. Reserveren gewenst. U stapt aan boord van onze comfortabele Bommelervaart. Onze gastvrouwen serveren u, tegen betaling, verse koffie, belegde broodjes en heerlijke appeltaart, Amstel bier van de tap. Voor alle catering mogelijkheden zie ook het kopje catering op deze website. Voor gezelschappen is het mogelijk onze comfortabele bovensalon te reserveren.

Ook op woensdag, zaterdag en zondag varen wij van 15.00 - 17.00 een rondvaart op de Loosdrechtse Plassen. Reserveren gewenst. Onze schipper vertelt u alles over de natuur, de geschiedenis en wetenswaardigheden van het Plassengebied. Onderweg kunt u drankjes en hapjes bestellen bij onze gastdames en heren.

Ons schip Bommelervaart is voorzien van een hoofddek met een ruime salon met 96 zitplaatsen, met voorin een compleet uitgeruste bar 2 ruime toiletten en een uitgang naar het achterdek.
Bovensalon met 48 zitplaatsen en deur naar het buiten dek. De Bommelervaart is uitgerust met rolstoellift. Achter de salon boven bevind zich het zonnedek met terrasstoelen waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht tijdens uw vaartocht.

 

 

 

 

 

 

Uw rederij voor een rondvaart in de Gemeente Stichtse Vecht:

Rondvaart Kockengen, rondvaart Loenen aan de Vecht, rondvaart Loenersloot, rondvaart Maarssenbroek, rondvaart Maarssen,rondvaart Maarsseveen, rondvaart Molenpolder, rondvaart Bethunepolder, rondvaart Nieuwer Ter Aa, rondvaart Nieuwersluis, rondvaart Nigtevecht, rondvaart Oud Maarsseveen, rondvaart Oud-Zuilen, rondvaart Tienhoven en rondvaart Vreeland

Uw rederij voor een rondvaart in de Gemeente Wijdemeren:

Rondvaart Nederhorst den Berg, rondvaart Ankeveen, rondvaart ‘s-Graveland, rondvaart Kortenhoef, rondvaart Loosdrecht en rondvaart Breukeleveen

Uw rederij voor een rondvaart voor inwoners vanuit Abcoude, Almere, Baambrugge, Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Mijdrecht, Naarden, Portengen, Vinkeveen en Wilnis.

 

High tea rondvaart Loosdrecht en de Vecht

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

ONZE REVIEWS

Dennis Verbeek

Rondvaart Vecht en Loosdrechtse plassen

Heerlijk aan dek met vrienden een rondvaart Vecht en Loosdrechtse plassen gedaan bij Rederij Loosdrecht.

Wat een feestje op het water.

Anita Vergeer

Rondje Loosdrecht

Heerlijk gevaren op de Loosdrechtse plassen en genoten van de schitterende natuur

Karel De Haan

Rondvaart op de Vecht

Met vaderdag een rondvaart gedaan bij Rederij Loosdrecht genieten van de Loosdrechtse plassen en de mooie huizen langs de Vecht.

Het weer was top en de biertjes heerlijk koud.

Translate »