As verstrooiing op de Vecht, Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen,Markermeer, Amsterdamse havens en Alkmaardermeer.

As verstrooiing of ballonverstrooiing

 

As verstrooiing op de Vecht,  Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen, Markermeer en Alkmaardermeer kunt u boeken bij rederij Loosdrecht.

Samen met uw dierbaren, kunt u afscheid nemen van uw geliefde partner, familielid, vriend of huisdier en de as per boot verstrooien.

Onze rederij kan uw asverstrooiing beginnen vanaf Loosdrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Vreeland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht,  Weesp, Muiden, Amsterdam en Alkmaar.

Onze rondvaart schepen:

Hydrograaf, Klipper Sanne Sophia, Partyboot Vinkeplas, Partyboot Amalia, Salonboot de Lelie, Salonboot de Gerrit, Zeilschip de Phoenix, Sloep Loosdrecht, Sleepboot Wilma, Salonboot Ramses, Sloep Vreeland, en Sloep Le Coq.

bieden u een prachtige mogelijkheid om in alle rust en intimiteit de as te verstrooien van een overledene over het open water of dat te doen via een ballonverstrooiing.

In de beslotenheid van het schip kunt u de ceremonie voorafgaand aan de asverstrooiing met elkaar geheel naar eigen wens invullen. De Vecht,  Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen, Markermeer en Alkmaardermeer zijn een ideale omgeving om de asverstrooiing plaats te laten vinden.

De rust van het water heeft een ontspannende werking en schept een buitengewone sfeer. Hierdoor kunt u op een serene wijze uw dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats begeleiden.

Wanneer u kiest voor een asverstrooiing bent u bij Rederij Loosdrecht in goede handen.

Bel ons vrijblijvend 020 - 2 157 157

 

Wenst u gebruik te maken van uitvaartbegeleiding dan kan dat, wij werken samen met Iede Hoorn van Iede Hoorn Uitvaartzorg.

Iede Hoorn heeft verschillende uitvaarten en as-verstrooiingen over het water mogen begeleiden. Ook kan hij u adviseren over de verschillende uitvaartvaart-locaties aan of bij het water.

 

Klik hier voor meer informatie.

Lees alles over de wateruitvaart en over de mogelijkheden voor het uitstrooien van as van uw dierbare.

 

Water is de drijvende kracht in de natuur.

Translate »