Asverstrooiing op water over de Vecht, de Vinkeveense Plassen en de Loosdrechtse plassen

Asverstrooiing of ballonverstrooiing

 

Asverstrooiing over de Vecht en de Loosdrechtse plassen kunt u boeken bij rederij Loosdrecht.

Onze rederij kan uw asverstrooiing beginnen vanaf Loosdrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Vreeland en Weesp.

Onze boten Mps Hydrograaf 1910, Vinkeplas 1967 Partyboot, Mps de Lelie 1908 Salonboot, Mps de Gerrit 1992 Salonboot,  De Phoenix 1927 Zeilschip, Mps Wilma 1926 Sleepboot, Mps Ramses 1926 Salonboot, Second Life sloep, Rebel sloep 2022 en Le Coq 2010 sloep bieden een prachtige mogelijkheid om in alle rust en intimiteit de as te verstrooien van een overledene over het open water of dat te doen via een ballonverstrooiing.

In de beslotenheid van het schip kunt u de ceremonie voorafgaand aan de asverstrooiing met elkaar geheel naar eigen wens invullen. De Vecht, de Vinkeveense Plassen en de Loosdrechtse plassen zijn een ideale omgeving om de asverstrooiing plaats te laten vinden.

 

De rust van het water heeft een ontspannende werking en schept een buitengewone sfeer. Hierdoor kunt u op een serene wijze uw dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats begeleiden.

Wanneer u kiest voor een asverstrooiing bent u bij Rederij Loosdrecht in goede handen.

Bel ons vrijblijvend 020 - 2 157 157

 

Wenst u gebruik te maken van uitvaartbegeleiding dan kan dat, wij werken samen met Iede Hoorn van Iede Hoorn Uitvaartzorg.

Iede Hoorn heeft verschillende uitvaarten en as-verstrooiingen over het water mogen begeleiden. Ook kan hij u adviseren over de verschillende uitvaartvaart-locaties aan of bij het water.

 

Klik hier voor meer informatie.

Lees alles over de wateruitvaart en over de mogelijkheden voor het uitstrooien van as van uw dierbare.

 

Water is de drijvende kracht in de natuur.

Translate »