Rederij Loosdrecht uw rondvaart voor Regio Gooi en Vechtstreek

Rondvaart in Nederland over de Vecht en de Loosdrechtse plassen kunnen beginnen vanaf Loosdrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Nigtevecht, Vreeland en Weesp.

Rederij Loosdrecht verzorgt vanaf 27 april tot en met 31 oktober rondvaarten over de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. U vaart daarbij, afhankelijk van de gekozen route, door de gemeenten Wijdemeren (Loosdrecht), Stichtse Vecht met de Vecht dorpen Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht en Vreeland, Weesp met de stad Weesp.

 

Van 1 november t/m 31 maart zijn onze rondvaarten in het weekend alleen op de Loosdrechtse plassen, en op aanvraag op de Vecht door de week mogelijk.

 

Het nuttigen van meegebrachte eet- en drinkwaren is niet toegestaan

 

Op zaterdag of zondag varen wij op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht

Van 15.30 - 17.30 varen wij (op aanvraag) over de Loosdrechtse plassen

Woensdag (op aanvraag)

De rondvaart die u bij ons maakt is vanaf Loosdrecht via de Mijndense sluis in Loenen, de Vecht op, langs de mooiste vrouwengevangenis van Nederland "de Koning Willem III kazerne" in Nieuwersluis (zie Anita Witzier wordt opgenomen) richting Breukelen.

Tijdens deze 3 uur durende rondvaart passeren wij een aantal zeer mooie buitenplaatsen zoals Sterreschans, Rupelmonde en Over-Holland en vele monumentale theekoepels.

 

De reguliere rondvaart is van 12.00 - 15.00 uur.

 

De middag rondvaart(op aanvraag) is van 15.30 - 17.30

Klik hier voor reguliere rondvaarten

 

Op overige dagen kunt u boeken voor diverse rondvaarten. Reserveren gewenst.

U stapt aan boord van onze comfortabele Mps Bommelervaart. Onze gastvrouwen serveren u, tegen betaling, verse koffie, belegde broodjes en heerlijke appeltaart, Amstel bier van de tap. Voor alle catering mogelijkheden zie ook het kopje catering op deze website. Voor gezelschappen is het mogelijk onze comfortabele bovensalon te reserveren.

Onze schipper vertelt u alles over de natuur, de geschiedenis en wetenswaardigheden van het Plassengebied. Onderweg kunt u drankjes en hapjes bestellen bij onze gastdames en heren.

Ons schip de Mps Bommelervaart is voorzien van een hoofddek met een ruime salon met 86 zitplaatsen, met voorin een compleet uitgeruste bar 2 ruime toiletten en een uitgang naar het achterdek, en een bovensalon met 36 zitplaatsen. De Bommelervaart is uitgerust met rolstoellift. Achter de salon boven bevind zich het zonnedek met terrasstoelen waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht tijdens uw vaartocht.

Uw rederij in Nederland voor een rondvaart in Gooi en Vecht.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

ONZE REVIEWS

Robert Vinke

De Zonnebloem

Onze gasten en vrijwilligers hebben ondanks het slechte weer een hele gezellige middag op “De Bommelervaart” doorgebracht.

Mede dankzij de inzet van u en uw aardige collega’s en het sfeervolle, comfortabele schip kunnen we dan ook terugkijken op een geslaagd uitstapje.

Met vriendelijke groet,


Robert Vinke - Bestuurslid Activiteiten De Zonnebloem 
Afdeling Hilversum-Zuid

Dennis Verbeek

Rondvaart Vecht en Loosdrechtse plassen

Heerlijk aan dek met vrienden een rondvaart Vecht en Loosdrechtse plassen gedaan bij Rederij Loosdrecht.

Wat een feestje op het water.

Anita Vergeer

Rondje Loosdrecht

Heerlijk gevaren op de Loosdrechtse plassen en genoten van de schitterende natuur

Karel De Haan

Rondvaart op de Vecht

Met vaderdag een rondvaart gedaan bij Rederij Loosdrecht genieten van de Loosdrechtse plassen en de mooie huizen langs de Vecht.

Het weer was top en de biertjes heerlijk koud.

Translate »