Rondvaarten

Boottocht over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen.

Rederij Loosdrecht verzorgt vanaf 27 april tot en met 31 oktober rondvaarten over de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. U vaart daarbij, afhankelijk van de gekozen route, door de gemeenten Wijdemeren (Loosdrecht) en Stichtse Vecht met de Vecht dorpen Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht en Vreeland.

Op woensdag, zaterdag en zondag varen wij op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht

tot en met 1 mei 2018 is de rondvaart van 12.00 - 15.00 uur,

vanaf 1 mei 2018  is de rondvaart van 11.00 - 14.00 uur.

Op overige dagen kunt u boeken voor diverse rondvaarten. Reserveren gewenst.

U stapt aan boord van onze comfortabele Bommelervaart. Onze gastvrouwen serveren u, tegen betaling, verse koffie, belegde broodjes en heerlijke appeltaart, Amstel bier van de tap. Voor alle catering mogelijkheden zie ook het kopje catering op deze website. Voor gezelschappen is het mogelijk onze comfortabele bovensalon te reserveren.

Onze schipper vertelt u alles over de natuur, de geschiedenis en wetenswaardigheden van het Plassengebied. Onderweg kunt u drankjes en hapjes bestellen bij onze gastdames en heren.

Ons schip de Bommelervaart is voorzien van een hoofddek met een ruime salon met 86 zitplaatsen, met voorin een compleet uitgeruste bar 2 ruime toiletten en een uitgang naar het achterdek, en een bovensalon met 36 zitplaatsen. De Bommelervaart is uitgerust met rolstoellift. Achter de salon boven bevind zich het zonnedek met terrasstoelen waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht tijdens uw vaartocht.

Uw rederij voor een rondvaart in de Gemeente Stichtse Vecht en de Gemeente Wijdemeren.

Rondvaart Wijdemeren  Stichtse Vecht

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

ONZE REVIEWS

Robert Vinke

De Zonnebloem

Onze gasten en vrijwilligers hebben ondanks het slechte weer een hele gezellige middag op “De Bommelervaart” doorgebracht.

Mede dankzij de inzet van u en uw aardige collega’s en het sfeervolle, comfortabele schip kunnen we dan ook terugkijken op een geslaagd uitstapje.

Met vriendelijke groet,


Robert Vinke - Bestuurslid Activiteiten De Zonnebloem 
Afdeling Hilversum-Zuid

Dennis Verbeek

Rondvaart Vecht en Loosdrechtse plassen

Heerlijk aan dek met vrienden een rondvaart Vecht en Loosdrechtse plassen gedaan bij Rederij Loosdrecht.

Wat een feestje op het water.

Anita Vergeer

Rondje Loosdrecht

Heerlijk gevaren op de Loosdrechtse plassen en genoten van de schitterende natuur

Karel De Haan

Rondvaart op de Vecht

Met vaderdag een rondvaart gedaan bij Rederij Loosdrecht genieten van de Loosdrechtse plassen en de mooie huizen langs de Vecht.

Het weer was top en de biertjes heerlijk koud.

Translate »