Rederij Loosdrecht rondvaarten over de Vecht en de Loosdrechtse plassen

Rondvaarten over de Vecht en de Loosdrechtse plassen kunnen beginnen vanaf Loosdrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Nigtevecht, Vreeland en Weesp en zijn te combineren met een koude of een warme lunch, High tea, High Wine of diner aan boord..

 

 

Rederij Loosdrecht verzorgt gedurende het gehele jaar rondvaarten over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen.

U vaart daarbij, afhankelijk van de gekozen route, door de gemeenten Wijdemeren (Loosdrecht), Stichtse Vecht met de Vecht dorpen Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht en Vreeland, Weesp met de stad Weesp.

Van 1 november t/m 31 maart zijn onze rondvaarten in het weekend alleen op de Loosdrechtse plassen, en op aanvraag op de Vecht door de week mogelijk.

 

Winterse rondvaarten met stamppotten buffet of snert

Lekker eten op de Vecht en de Loosdrechtse plassen

Herfst en winter rondvaarten met stamppotten buffet of snert.

Tijdens de herfst en winter organiseert Rederij Loosdrecht diverse rondvaarten over de Loosdrechtse plassen met een oer Hollands stamppottenbuffet of een rondvaart met snert en katenspek.

 

Het nuttigen van meegebrachte eet- en drinkwaren is niet toegestaan

De rondvaart die u bij ons maakt is vanaf Loosdrecht via de Mijndense sluis in Loenen, de Vecht op, langs de mooiste vrouwengevangenis van Nederland "de Koning Willem III kazerne" in Nieuwersluis (zie Anita Witzier wordt opgenomen) richting Breukelen.

 

Tijdens deze 3 uur durende rondvaart passeren wij een aantal zeer mooie buitenplaatsen zoals Sterreschans, Rupelmonde en Over-Holland en vele monumentale theekoepels.

Onze schipper vertelt u alles over de natuur, de geschiedenis en wetenswaardigheden van het Plassengebied. Onderweg kunt u drankjes en hapjes bestellen bij onze gastdames en heren.

 

Klik hier voor reguliere rondvaarten

 

Reserveren noodzakelijk.

 

Ons schip de Mps Bommelervaart is voorzien van een hoofddek met een ruime salon met 86 zitplaatsen, met voorin een compleet uitgeruste bar 2 ruime toiletten en een uitgang naar het achterdek, en een bovensalon met 36 zitplaatsen.

De Bommelervaart is uitgerust met rolstoellift. Achter de salon boven bevind zich het zonnedek met terrasstoelen waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht tijdens uw rondvaarten.

 

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

ONZE REVIEWS

Tineke de Graaf

Moederdag

Wat was het een mooie dag een heerlijke High Tea en geweldig weer. Genoten van de prachtige natuur tijdens de rondvaart. 

Robert Vinke

De Zonnebloem

Onze gasten en vrijwilligers hebben ondanks het slechte weer een hele gezellige middag op “De Bommelervaart” doorgebracht.

Mede dankzij de inzet van u en uw aardige collega’s en het sfeervolle, comfortabele schip kunnen we dan ook terugkijken op een geslaagd uitstapje.

Met vriendelijke groet,


Robert Vinke - Bestuurslid Activiteiten De Zonnebloem 
Afdeling Hilversum-Zuid

Karel De Haan

Rondvaart op de Vecht

Met vaderdag een rondvaart gedaan bij Rederij Loosdrecht genieten van de Loosdrechtse plassen en de mooie huizen langs de Vecht.

Het weer was top en de biertjes heerlijk koud.

Dennis Verbeek

Rondvaart Vecht en Loosdrechtse plassen

Heerlijk aan dek met vrienden een rondvaart Vecht en Loosdrechtse plassen gedaan bij Rederij Loosdrecht.

Wat een feestje op het water.

Anita Vergeer

Rondje Loosdrecht

Heerlijk gevaren op de Loosdrechtse plassen en genoten van de schitterende natuur

Translate »