Vaderdag rondvaart 19 juni 2022 met BBQ bij Rederij Loosdrecht

Origineel Vaderdag cadeau voor Regio Gooi en Vechtstreek

Vaderdag BBQ met rondvaart bij Rederij Loosdrecht zondag 19 juni 2022 

 

De Vaderdag BBQ rondvaart in Loosdrecht is het ultieme uitje op de Loosdrechtse plassen en de Vecht. Wilt u ontspannen barbecueën en ondertussen de Loosdrechtse plassen en de rivier de Vecht bewonderen?

Boek dan het populaire Vaderdag arrangement en geniet aan boord van ons partyschip de Bommelervaart van heerlijke gerechten.

 

Onze Vaderdag rondvaart neemt u mee langs aan de Vecht gelegen pittoreske dorpen, prachtige kastelen, romantische theekoepels en buitenplaatsen, en de Loosdrechtse plassen die bekend staan om het unieke natuurgebied met de trekgaten, de beroemde Kalverstraat, de Kievitsbuurt en de vele mooie buitenhuizen aan het water in de gemeente Wijdemeren.

Stap aan boord en geniet samen met vrienden,  collega’s of familie van deze Vaderdag rondvaart bij rederij Loosdrecht.

Bar, toilet en verwarming aan boord.

 

Ons partyschip is voorzien van alle mogelijk comfort. Met mooi weer kunt u boven achter de salon op het zonnedek heerlijk genieten van het uitzicht tijdens uw rondvaart.

Mocht het weer onverhoopt iets minder worden dan kunt u onbezorgd genieten vanuit uw salon op het bovendek of vanuit uw salon op het beneden dek. Uiteraard hebben wij een toilet aan boord.

 

Een gezellige dag afsluiting, of juist een bijzonder begin van een avond met vrienden, collega’s of familie. Onze gezellige BBQ boot is de perfecte locatie om in gezelschap het glas te heffen en heerlijk te eten.

 

Waar 

Porseleinhaven  tegenover Oud-Loosdrechtsedijk 220 1231 NG Loosdrecht (Wijdemeren)

 

Vaarschema: Vaderdag, zondag 19 juni 2022

 

16.30 uur: Ontvangst door de Kapitein en zijn bemanning.

16.45 uur: Ontvangst met een vers getapt vaasje Amstel en voor de dames een glas Prosecco en voor de kinderen limonade.

17.00 uur: De trossen gaan los en u kunt genieten van een 3 uur durende vaartocht over de Loosdrechtse plassen. Terwijl de boot langs de mooiste plekjes vaart wordt de BBQ aangestoken.

Kipsaté, hamburger, steak, Griekse salade met feta, Zoetzure komkommer salade, Tomaat mozzarella pesto salade, Huisgemaakte pittige aardappel salade, stokbrood en kruidenboter, barbecuesaus, knoflooksaus, pittige satésaus.

 

Om ca. 20.00 uur meert ons partyschip weer af bij onze aanlegsteiger in Loosdrecht.

 

Prijzen:

Volwassenen € 39,50 (rondvaart inclusief BBQ, geen drank)

Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding € 20,00

 

 

Betekenis van Vaderdag

Vaderdag wordt gevierd om de vaders te eren. De kinderen leggen hun vader op deze dag extra in de watten. Kom voor een rondvaart op de Vecht en de Loosdrechtse plassen naar Rederij Loosdrecht en verwen je vader met dit arrangement. In Nederland viert men Vaderdag op de derde zondag in juni.
Uw rederij voor een Vaderdag arrangement met BBQ en een rondvaart in de Gemeente Stichtse Vecht:

Translate »