Vergaderen op het water in Loosdrecht

vergaderruimte in Oud Loosdrecht op het water

Vergaderen op het water in Oud Loosdrecht

Bij ons vergaderen in Loosdrecht op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Rederij Loosdrecht, De mooiste momenten voor de boeg

Vergaderarrangement Bommelervaart
Een geheel verzorgde vergadering aan boord van de “Bommelervaart”.

9.30 uur: Aankomst van de gasten aan boord, waar zij welkom worden geheten door de bemanning. De gasten worden ontvangen met koffie en appelgebak.

10.00 uur: Aanvang vergadering, gedurende vergadering onbeperkt gebruik van tafelwater Spa blauw en rood.

13.30 uur: De trossen gaan los het schip gaat vertrekken, aansluitend hierop krijgen de gasten een lunchbuffet aangeboden, bestaande uit;

Kop soep, diverse broodsoorten wit en bruin, minibroodjes, croissant diverse soorten vleeswaren, diverse soorten kaas, kroket en zoet beleg.

15.00 uur: Terugkomst en einde.

Het totale programma -zoals hierboven omschreven- en de vaartocht met de “Bommelervaart” vanuit Loosdrecht kunnen wij voor een vast bedrag aanbieden. Uitgaande van 20 personen betekent dat een totaalbedrag van € 1.200,-.  Voor extra gasten brengen wij per persoon € 25,- in rekening.

Uiteraard kunt u dit programma aanpassen en uitbreiden, waarover wij u graag nader informeren. Rederij Loosdrecht is met het openbaar vervoer bereikbaar en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Ons schip de Bommelervaart is voorzien van een hoofddek met een ruime salon met 96 zitplaatsen, met voorin een compleet uitgeruste bar 2 ruime toiletten en een uitgang naar het achterdek.

Bovensalon met 48 zitplaatsen en deur naar het buiten dek. De Bommelervaart is uitgerust met rolstoellift. Achter de salon boven bevind zich het zonnedek met terrasstoelen waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht tijdens uw vaartocht.

Wij staan voor kwaliteit en flexibiliteit en proberen in te spelen op de behoeftes van de gasten. Een afsluitende borrel kan in de vorm van een American BBQ aan dek genuttigd worden. Er is een goed gevulde prachtige bar aan boord met goede wijnen en Amstel bier van de tap.

De boot kan tijdens uw vergadering gaan varen waardoor de vergadering of kick-off een dynamisch karakter krijgt.

Voor een aangepast vergader arrangement kunt u contact met ons opnemen.

Rederij Loosdrecht biedt u ook als we niet varen een bijzondere locatie aan voor een training, workshop, bijeenkomst, brainstorm sessie of een vergadering, et cetera, in het centraal gelegen Loosdrecht Noord-Holland.

Op verzoek kunnen wij voor u hotel accommodatie regelen bij Fletcher Hotel- Loosdrecht.

Welkom aan boord.

Opstapplaats voor uw vergadering:

Tegenover Oud-Loosdrechtsedijk 220, 1231 NG Loosdrecht

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

ONZE REVIEWS

Tineke de Graaf

Moederdag

Wat was het een mooie dag een heerlijke High Tea en geweldig weer. Genoten van de prachtige natuur tijdens de rondvaart. 

Robert Vinke

De Zonnebloem

Onze gasten en vrijwilligers hebben ondanks het slechte weer een hele gezellige middag op “De Bommelervaart” doorgebracht.

Mede dankzij de inzet van u en uw aardige collega’s en het sfeervolle, comfortabele schip kunnen we dan ook terugkijken op een geslaagd uitstapje.

Met vriendelijke groet,


Robert Vinke - Bestuurslid Activiteiten De Zonnebloem 
Afdeling Hilversum-Zuid

Karel De Haan

Rondvaart op de Vecht

Met vaderdag een rondvaart gedaan bij Rederij Loosdrecht genieten van de Loosdrechtse plassen en de mooie huizen langs de Vecht.

Het weer was top en de biertjes heerlijk koud.

Dennis Verbeek

Rondvaart Vecht en Loosdrechtse plassen

Heerlijk aan dek met vrienden een rondvaart Vecht en Loosdrechtse plassen gedaan bij Rederij Loosdrecht.

Wat een feestje op het water.

Anita Vergeer

Rondje Loosdrecht

Heerlijk gevaren op de Loosdrechtse plassen en genoten van de schitterende natuur

Translate »