Moederdag rondvaart 13 mei 2018 High Tea bij Rederij Loosdrecht

Moederdag rondvaart Rederij Loosdrecht zondag 13 mei 2018

Zondag 13 mei is het weer Moederdag. Een goede reden om moeder eens te verwennen met een heerlijke High Tea rondvaart aan boord van ons partyschip de Bommelervaart.

Waar Porseleinhaven t.o. Boegspriet 11, 1231 HC Loosdrecht Parkeren tegenover restaurant de Dikke Muis.

10.45 uur:

Ontvangst door de Kapitein en zijn bemanning.

De bemanning brengt u naar een feestelijk ingedekte tafel.

11.00 uur:

De trossen gaan los en u kunt genieten van een 3 uur durende boottocht over de Loosdrechtse plassen en de Vecht. Terwijl de boot langs de mooiste plekjes van de Vecht vaart presenteert de bemanning een uitgebreid brunchbuffet met:

Ontvangst met een glas Prosecco,

Mini sandwiches, Huisgemaakte tonijnsalade, Komkommer/oude kaas Amsterdam. Gerookte kip met mangochutney mayonaise, Banketbakkers kaasstengels, Assortiment Zoetigheden, scones met geslagen room en aardbeien confiture, chocolade muffin, British cake, profiteroles, zandkoekjes, aardbeien met slagroom.

Potje thee met thee assortiment naar keuze.

Om ca. 14.00 uur meert de boot weer af bij onze aanlegsteiger in Loosdrecht.

Vaarschema

Zondag 13 mei 2018

Prijzen:

Volwassenen € 34,50

Kinderen (van 4 t/m 12 jaar onder begeleiding) € 20,00

De vaart gaat door bij minimaal 35 personen.

Betekenis van Moederdag

Moederdag wordt in Nederland op de tweede zondag van mei gevierd. Op deze dag vieren we het moederschap. Kom voor een rondvaart op de Vecht en de Loosdrechtse plassen naar Rederij Loosdrecht en verwen je moeder met dit arrangement. Niet elk land hanteert de tweede zondag van mei. Veel andere landen hanteren de eerste of derde zondag van mei en bij het Verenigd Koninkrijk valt Moederdag drie weken voor Pasen.

Translate »