Catering

Neem contact met ons op

Rederij Loosdrecht heeft voor u culinaire arrangementen bedacht die voor een verrassende en gezellige beleving zorgen. Als u ervoor kiest om uw catering door     ons team te laten verzorgen dan verrast u uw gasten met een keur aan dagverse ambachtelijke streekgerechten.

Wij hebben de meeste menu's samengesteld voor 25 personen of meer. Uiteraard kunnen wij ook voor kleinere groepen een aangepast menu samenstellen. Mocht u een van de ingrediënten willen vervangen dan kan dat in overleg. Ook kunnen wij rekening houden met onze dieet wensen zoals bijvoorbeeld zoutarm of glutenvrij. Voor uw kind kunnen wij op verzoek speciale kindermenu's verzorgen.

Lunches

De sfeervolle bar aan boord van de partyschepen biedt u volop keuze aan heerlijke drankjes. Desgewenst kunnen u en uw gasten genieten van uitgebreide koude/warme buffetten, smaakvolle koffietafels, overheerlijk gebak, feestelijke bruidstaarten, gezellige lunches, hartige snacks en gevarieerde borrelhapjes.

 

Diners

Kortom, op onze partyschip is van alles is mogelijk. Belt u ons eens voor een vrijblijvende afspraak. Wij geven u graag een rondleiding op onze partyschip en spreken dan de vele mogelijkheden gedetailleerd met u door. Uiteraard geven wij u op voorhand een duidelijk overzicht van de tarieven.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

ONZE REVIEWS

Robert Vinke

De Zonnebloem

Onze gasten en vrijwilligers hebben ondanks het slechte weer een hele gezellige middag op “De Bommelervaart” doorgebracht.

Mede dankzij de inzet van u en uw aardige collega’s en het sfeervolle, comfortabele schip kunnen we dan ook terugkijken op een geslaagd uitstapje.

Met vriendelijke groet,


Robert Vinke - Bestuurslid Activiteiten De Zonnebloem 
Afdeling Hilversum-Zuid

Dennis Verbeek

Rondvaart Vecht en Loosdrechtse plassen

Heerlijk aan dek met vrienden een rondvaart Vecht en Loosdrechtse plassen gedaan bij Rederij Loosdrecht.

Wat een feestje op het water.

Anita Vergeer

Rondje Loosdrecht

Heerlijk gevaren op de Loosdrechtse plassen en genoten van de schitterende natuur

Karel De Haan

Rondvaart op de Vecht

Met vaderdag een rondvaart gedaan bij Rederij Loosdrecht genieten van de Loosdrechtse plassen en de mooie huizen langs de Vecht.

Het weer was top en de biertjes heerlijk koud.

Translate »