Dagtochten in combinatie met een rondvaart, pannenkoeken eten, Italiaans op een eiland, BBQ op een buitenplaats.

Rondvaarten en feesten over de Vecht, de Loosdrechtse plassen, de Vinkeveense Plassen en het Markermeer kunt u boeken bij rederij Loosdrecht, rederij Vinkeveen, rederij Weesp en rederij Muiden.

Plan met ons uw rondvaart en geniet van een heerlijke dag op het water in een lounge boat, sloep, salonboot of partyboot. Uw vaartocht kan beginnen vanaf Loosdrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Vreeland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp, Muiden en Vinkeveen.

Op uw privé rondvaart kunt u gebruik maken van een een lunch, Picknick aan boord of op een eiland , High Tea, BBQ aan boord of op een eiland of een heerlijk Menu Indonesia.

Kaas- en ijsboerderij de Willigen in Vreeland rondleiding met de mogelijkheid van een rondvaart aan boord van salonboot de Gerrit.

Voor groepen vanaf 10 personen verzorgt Coby op haar kenmerkend enthousiaste wijze, rondleidingen over het bedrijf van ongeveer een half uur.

Hierbij wordt kort verteld hoe kaas nu eigenlijk wordt gemaakt, gaat zij in op de huidige ontwikkelingen in de landbouw en legt zij nog een en ander uit over de ligboxenstal en de kaasmakerij.

Aansluitend kunt u de verschillende kazen proeven die op een plateau voor u zijn aangesneden, met een drankje en een ijsje voor de prijs van € 9,50

De rondleiding kan ook worden gegeven in combinatie met een lunch, welke bestaat uit 5 soorten brood, 9 soorten kaas, zelfgemaakte jam, komkommer en een boerderij-ijsje.

Er wordt onbeperkt melk en karnemelk geschonken voor de prijs van € 19,50

Televisie nostalgie en een rondvaart

Beleef het meest gezellige zaalprogramma van Nederland en ga daarna heerlijk varen op de Vinkeveense plassen of de Vecht met het Nostalgie en Natuur arrangement. ‘s Ochtends wordt je warm ontvangen bij Beeld & Geluid met koffie, thee en het oergezellige televisie nostalgie arrangement. Na de lunch stap je in de bus en stap je op 1 van de boten van Rederij Loosdrecht waar je een heerlijke vaartocht beleefd inclusief een gezellige borrel. 

10:00 Ontvangst bij Beeld & Geluid met koffie/thee en gebak

10:30 Start zaalprogramma televisie nostalgie

12:00 Lunch

13:00 In de bus naar Rederij Loosdrecht

13:30 Ontvangst bij Rederij Loosdrecht 

14:00 Varen

17:00 Terug aan wal

 

Arrangement Televisienostalgie

 

Rondvaart vanuit Weesp over de Vecht tot aan Nigtevecht.

Welkom aan boord van salonboot de Lelie voor een gezellige rondvaart. Uw rondvaart begint in Weesp en we varen over de Vecht in zuidelijke richting.
De Vecht is een van de mooiste rivieren van Nederland het is het puur genieten van de unieke combinatie van historie, cultuur en een prachtig en gevarieerd landschap.

 

We passeren het Fort aan de Ossenmarkt dat werd gebouwd ter verdediging van de beide Vechtoevers, de sluizen en de spoorweg Amsterdam–Hilversum met de brug over de Vecht.

Een stuk verderop passeren we Fort Uitermeer dit fort had als doel het beschermen van de landdoorgangen tussen het Naardermeer en de Vecht.

Na een paar kilometer ziet u aan de bakboordkant de sluis naar de Spiegelplas, een recreatieplas waar vooral in de zomer veel wordt gevaren en gezwommen.

Daarna varen we langs Zwaanwijck in Nigtevecht, Zwaanwijk is een in neo-renaissancestijl gebouwd landhuis Rond het huis ligt een landschappelijk aangelegd park, met een grote serpentinevijver in de vorm van een zwaan.

Bij het plaatsje Nigtevecht keren we om en varen we terug naar Weesp. Deze rondvaart duurt 3 uur.

 

 

 

Rondvaart vanuit Vreeland over de Vecht tot aan Breukelen.

Welkom aan boord van salonboot de Gerrit voor een gezellige rondvaart. Uw rondvaart begint in Vreeland, dit dorp heeft een lange geschiedenis en had in het jaar 1265 stadsrechten, Oud Over is het buurtschap waar we langs varen op weg naar het prachtige dorpje Loenen aan de Vecht.

Loenen aan de Vecht heeft sinds de tweede helft van de vorige eeuw een beschermd stadsgezicht. Het oudste nog bestaande deel van Loenen aan de Vecht stamt uit de dertiende eeuw maar het dorp bestaat al sinds de 10 de eeuw. 

Na Loenen varen we naar Nieuwersluis dat is een van de prachtige dorpjes van de gemeente Stichtse Vecht, de naam heeft het dorp te danken aan het feit dat ze gebouwd is rond een sluis, na het passeren van de Koning Willem III kazerne waarin sinds 1997 een vrouwengevangenis is gevestigd varen we naar Breukelen mogelijk ontstaan in het jaar 720, kastelen waar we langs varen zijn Kasteel Gunterstein en kasteel Nyenrode beide gebouwd rond 1300.

Dit is het punt waar we keren en terug varen richting Vreeland en waar u een heerlijke pannenkoek kan eten in het pannenkoeken restaurant Restaurant Hendrik, Breedstraat 8, 3633 AX Vreeland, Telefoon: 0294231517

Rondtoeren langs de Vecht en daarna heerlijk varen in uw privé boot.

 

Land Rover Defender 1977 en sleepboot Mps Ramses 1926.

Rijd met ons mee in de Land Rover Defender en ga daarna  aan boord van sleepboot Mps Ramses.

Laat u lekker rondtoeren door de mooie omgeving van het Gooi en de Vechtstreek. Dat kan met deze stoere terreinwagen, geschikt voor 9 personen. Onderweg stoppen voor een lunch of picknick.

Daarna rijden we naar Vreeland om aan uw rondvaart te beginnen genietend aan boord van een glas Prosecco en heerlijke hapjes of een diner aan boord.

 

 

 

Rondvaart op de Vecht en Italiaans eten bij buitenplaats Op 't eiland in Nederhorst den Berg.

 

Start uw rondvaart aan boord van salonboot de Gerrit, start bij buitenplaats Op 't eiland en gebruik de lunch of diner op deze buitenplaats en combineer uw dagje weg met uw gezelschap.

Een 3-gangen menu:

Voorgerecht, Antipasti Misto 

Hoofdgerecht, verschillende pizza en pasta op tafele en salade

Nagerecht, verschillende Italiaanse desserts op tafel

De rondvaart van 3 uur voert u over de Vecht, u vaart via Nederhorst den Berg naar Vreeland en van daaruit richting Breukelen. Langs dit gedeelte bevinden zich mooie buitenhuizen en ongerepte natuur.

Tijdens de rondvaart kunt u luisteren naar de schipper die onderweg allerlei wetenswaardigheden vertelt.

Na de rondvaart wordt u weer terug gebracht naar uw opstapadres.

 

Vaartocht 3 uur (prijzen afhankelijk van aantal personen of Boot)

Vertrektijd: ca. 13.00 uur -Thuiskomst: ca. 16.00 uur

of 

Vertrektijd: ca. 15.00 uur -Thuiskomst: ca. 18.00 uur

 

WAT ZEGGEN ONZE GASTEN

ONZE REVIEWS

Tineke de Graaf

Moederdag

Wat was het een mooie dag een heerlijke High Tea en geweldig weer. Genoten van de prachtige natuur tijdens de rondvaart. 

Robert Vinke

De Zonnebloem

Onze gasten en vrijwilligers hebben ondanks het slechte weer een hele gezellige middag op “De Bommelervaart” doorgebracht.

Mede dankzij de inzet van u en uw aardige collega’s en het sfeervolle, comfortabele schip kunnen we dan ook terugkijken op een geslaagd uitstapje.

Met vriendelijke groet,


Robert Vinke - Bestuurslid Activiteiten De Zonnebloem 
Afdeling Hilversum-Zuid

Koos en Ank van den Oever – Lazonder

35 jarig huwelijk

Wij willen laten weten dat wij ontzettend genoten hebben! We zijn ook zeer lovend over het personeel aan boord! Vooral de mevrouw die de leiding had. Bijzonder attent en vriendelijk was zij. Ook zeer zorgzaam voor de oudere mensen!

Dit alles heeft er aan bijgedragen dat wij een onvergetelijke dag hebben gehad!!

Ingrid Bernhard

Excuus voor de late reactie, maar wij willen jullie bedanken voor de goede organisatie en de crew voor de gezellige uurtjes aan boord. 

Iedereen, wij in het bijzonder, heeft genoten van de boottocht en heerlijke bbq. De reacties van onze gasten waren allen positief. 

Zelfs het weer werkte toch nog mee. 

 

Mijn man en ik kunnen terugkijken op een mooie dag. 

Nogmaals heel erg bedankt. 

Erik en Lisette Bakker

Wij hebben vorige week zondag erg genoten van de prachtige vaartocht. Alles was goed verzorgd, onze dank daarvoor!

 

Erik Bruins

De mensen hebben een fantastische dag gehad mede door jouw meedenken.

Nogmaals bedankt daarvoor.  

Manon van den Burg-Elberse - Secretaresse Erica van de Ven, Ralph Neijzen & Patrick Kipping

We hebben een hele leuke avond gehad met leuk personeel en een goede vaart. Ook de BBQ was heerlijk. Dank voor de goede zorgen.

Anna Hogervorst Voorzitter - vrouwennetwerk WoerdenJohn Doe

Hierbij wil ik u namens de vrouwen van het vrouwennetwerk Woerden hartelijk bedanken voor de fijne ontvangst op 3 september. We voelden ons echt welkom. Zo met een glaasje prosecco of jus d’orange.

De vrouwen hebben genoten van de uitleg van de kapitein. Het was een leerzame reis. 

We komen graag nog eens terug. En ik hoop zeker met mijn man snel een keer met u mee te varen.

 

Sabine Blom van Assendelft - Saar aan huis

Designation

Wij hebben een erg leuke dag gehad. Plezierige bediening, goede ruimtes en mooi lunch-buffet.

Dank nogmaals en wij komen zeker weer een keer terug.

Dora & Victor Schaeffer

Designation

Het was weer een mooie tocht en daarna een prachtig concert met borrel na met tevreden bezoekers.

 

Heel veel dank, ook aan de bemanning. Ze hebben zeer hun best gedaan en dat is erg gewaardeerd.

We moesten even aan elkaar wennen, maar dat is ruimschoots ingehaald. Ik heb iedereen uitgenodigd mee te gaan naar het concert in het Koetshuis, maar dat lukte helaas niet. Wie weet een vgl keer!

Carolien Papo - Volkswagen PON financial services

Ik (en meerdere collega’s) vonden het erg geslaagd!

 

Nogmaals bedankt voor al je hulp en wellicht tot een volgende keer !

 

Junus Palijama

Nog even terugkomen op zondagmiddag 30 juni. Het was een voortreffelijk en gezellig boottocht. Ondanks het gekibbel van de dames achter ons had de kapitein goed verteld over de omgeving. Ons compliment voor iedereen. Zekers voor herhaling vatbaar.

Moniek van Gerven - Trade Promotion Retail

Dank je wel! Nu klopt het helemaal. Dank je wel voor de goede zorgen, iedereen heeft ervan genoten.

Els Krol-Burggraaff

We hebben enorm genoten, het was allemaal goed geregeld en het eten was heerlijk! Een aanrader voor anderen.

Marjolijn van Domselaar

Het is een heerlijke dag geweest! Geweldig goed verzorgd, lekkere hapjes en een hele fijne begeleiding van het personeel en de kapitein. 

Dank hiervoor! 

Mijn vriendinnen waren ook super enthousiast.

Heel erg bedankt voor deze leuke dag!

Jacquelline Oudshoorn | Adviseur Inkomen & Vermogen ABN AMRO

Wij hebben gisteren echt een fantastische dag gehad! Geen last van de wind (zoals jij al aangaf). Lunch was prima en bediening ook goed en aardig personeel.
Al met al een geslaagde dag.

Dank voor jou gerustellende woorden wat betreft de wind. Er waren collega's toch bang om te varen, maar één maal aan boord, was die angst zeker weg!

Renate Bijvoet | Altrecht

Ik wil nog even zeggen dat we afgelopen dinsdag genoten hebben. het eten was heerlijk, varen top en het weer zat uiteindelijk ook mee. Dus het was fantastisch- bedankt daarvoor.

Sonja Bijlard-Muller

De rondvaart/ high tea waren bijzonder geslaagd. Wat ook bijgedragen heeft waren de vriendelijke medewerkers. Mijn 90-jarige schoonmoeder en de overige familieleden kijken met plezier terug op een geslaagde dag.

Dank voor het plezierige contact ook met jou.

Linda Klinkenberg Team Welzijn | Axioncontinu

We hebben een super leuke dag gehad.

Het was wel vermoeiend, maar alle bewoners keerden blij en tevreden terug.

De samenwerking ging fijn. Het eten was goed en jullie hebben lekker flexibel keukenpersoneel. Fijn!

R.Griffioen

Gisteren gevaren met Rederij Loosdrecht.

Niks dan complimenten heerlijke lunch en meer dan genoeg eten.

De kapitein vertelde ook op een leuke manier van alles.

 

Nogmaals namens de familie allemaal bedankt en zal zeker jullie aanraden bij anderen.

Fedde Oldenziel

Gisteren hebben de deelnemers aan de vaartocht van PCOB-KBO Nieuwegein/IJsselstein erg genoten van de vaartocht.

De mensen waren vol lof over de vriendelijke bediening en de uitstekende lunch.

Ook de informatie tijdens de tocht werd erg op prijs gesteld.

Kortom: Voor herhaling vatbaar.

Ron en Sandra

We willen nog even doorgeven dat het allemaal goed verzorgd was.

De mensen waren tevreden, wij natuurlijk ook en nog heel hartelijk bedankt voor jullie goede service.

En wie weet tot ziens met weer een ander gezelschap.

Tiny Biemans | Medewerker bestuurssecretariaat Gemeente Wijdemeren

Rest mij nog jullie heel hartelijk te bedanken voor de prachtige vaartocht van afgelopen vrijdag en voor de prima service en de lekker high tea. Ik zal er in mijn omgeving reclame voor maken.

Translate »