Dagtochten met een rondvaart over de Vecht en daarna pannenkoeken in Vreeland of Italiaans eten aan de Vecht in Nederhorst den Berg.

Komt u gezellig bij ons aan boord voor een rondvaart of boottocht over de Vecht of de Vechtplassen? Plan met ons een heerlijke dag op het water en geniet met uw familie, vrienden of collega's van deze rondvaart in een partyboot, salonboot, zeilschip, sleepboot of sloep.

 

Uw rondvaart kan beginnen vanaf: 

Loosdrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Vreeland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp, Muiden, Amsterdam, Alkmaar en Vinkeveen.

 

 

Kaas- en ijsboerderij de Willigen in Vreeland rondleiding met de mogelijkheid van een rondvaart aan boord van salonboot de Gerrit.

Voor groepen vanaf 10 personen verzorgt Coby op haar kenmerkend enthousiaste wijze, rondleidingen over het bedrijf van ongeveer een half uur.

Hierbij wordt kort verteld hoe kaas nu eigenlijk wordt gemaakt, gaat zij in op de huidige ontwikkelingen in de landbouw en legt zij nog een en ander uit over de ligboxenstal en de kaasmakerij.

 

Aansluitend kunt u de verschillende kazen proeven die op een plateau voor u zijn aangesneden, met een drankje en een ijsje voor de prijs van € 11,50

De rondleiding kan ook worden gegeven in combinatie met een lunch, welke bestaat uit 5 soorten brood, 9 soorten kaas, zelfgemaakte jam, komkommer en een boerderij-ijsje.

Er wordt onbeperkt melk en karnemelk geschonken voor de prijs van € 22,50

 

Ervaar een prachtige rondvaart met salonboot de Gerrit en geniet en ontspan om de schilderachtige Vechtstreek te verkennen. Vanuit Vreeland tot aan Breukelen passeer je enkele van de mooiste plekjes langs de Vecht. Het pittoreske Loenen aan de Vecht en Nieuwersluis zijn zeker de moeite waard om te verkennen tijdens de vaartocht. Met zijn historische huizen, groene oevers en charmante bruggen biedt de Vecht een heerlijk decor voor een onvergetelijke ervaring. Veel plezier met de rondvaart!

Maak voor of na uw rondvaart een wandeling door Vreeland, het best bewaarde klassieke Vecht dorp van Nederland in de Gemeente Stichtse Vecht.

 

De wandeling begint of eindigt bij Restaurant Hendrik.

Hier kunt u neerstrijken op het prachtige terras of binnen bij de haard voor koffie, lunch of diner.
Breedstraat 8, 3633 AX Vreeland, Telefoon: 0294231517

 

Restaurant Hendrik heeft een afgesloten ruimte met eigen ingang voor een besloten partij.

 

Welkom aan boord van de gezellige salonboot de Gerrit voor een mooie rondvaart in Loenen aan de Vecht.

Uw rondvaart begint in Vreeland en gaat richting Loenen aan de Vecht en daarna weer terug naar Vreeland.

Na uw rondvaart kunt u met de auto (7 kilometer en 12 minuten zie deze link) naar Loenen aan de Vecht rijden om een een wandeling te maken in dit prachtige dorp en lekker genieten van een maaltijd bij restaurant Eterij De Drie Gekroonde Laarsjes.

De dorpskern van Loenen is vanwege de goed behouden gebleven historische bouwwijze sinds 1966 een beschermd dorpsgezicht. De plaats Loenen aan de Vecht telt 144 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister

Eterij De Drie Gekroonde Laarsjes | Rijksstraatweg 106 | Loenen aan de Vecht | T: 0294 - 232757

 

 

 

Korenmolen De Hoop met een rondvaart in Loenen aan de Vecht is een veelzijdige locatie die perfect is voor verschillende soorten evenementen.

Koffie- of lunchpauze tijdens een rondvaart langs de Vecht: Voor bezoekers die genieten van een ontspannen tocht langs de Vecht, biedt de molen een ideale plek om te beginnen, tussendoor te stoppen of te eindigen voor een verfrissende pauze met koffie of lunch.

Vergadering, training of een workshop: De rustige omgeving van de molen biedt een inspirerende plek voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen en workshops. De historische setting kan helpen om de creativiteit te stimuleren en de deelnemers te inspireren.

Verjaardagsfeest: De sfeervolle omgeving van de molen biedt een unieke setting voor het vieren van een verjaardag. Gasten kunnen genieten van een feestelijke sfeer in een historische locatie.

Bruiloft: Als officiële trouwlocatie biedt de molen een romantische setting voor huwelijksvieringen. De mooie omgeving langs de Vecht creëert een idyllische achtergrond voor de ceremonie en receptie.

Met zijn veelzijdigheid en charme bieden Korenmolen De Hoop en haar enthousiaste vrijwilligers in Loenen aan de Vecht u een unieke locatie voor een breed scala aan evenementen en bijeenkomsten.

 Televisie nostalgie en een rondvaart

Beleef het meest gezellige zaalprogramma van Nederland en ga daarna heerlijk varen op de Vinkeveense plassen of de Vecht met het Nostalgie en Natuur arrangement. ‘s Ochtends wordt je warm ontvangen bij Beeld & Geluid met koffie, thee en het oergezellige televisie nostalgie arrangement. Na de lunch stap je in de bus en stap je op 1 van de boten van Rederij Loosdrecht waar je een heerlijke vaartocht beleefd inclusief een gezellige borrel. 

Controleer hier of het niet gesloten is  i.v.m. een besloten evenement

09.45-10.00 uur Aankomst groep
10.00-10.30 uur Koffie/thee ontvangst met een klein gebakje 
10.30-12.00 uur Zaalprogramma Nostalgie
12.00-12.15 uur Vertrek
12:30 In de bus naar Rederij Loosdrecht
13:00 Ontvangst met Lunch bij Rederij Loosdrecht en aanvang rondvaart
16:00 Terug aan wal

Bovenstaand arrangement kost € 18,50 per persoon. (rondvaart niet inbegrepen)
Het Nostalgie arrangement kan op basis van beschikbaarheid gereserveerd worden op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag, 10.00, 12.30, 14.30 uur.
Niet in de vakanties van de regio Noord, wel hebben we in de zomervakantie beschikbaarheid op aanvraag.

 

 

Welkom aan boord van salonboot de Lelie voor een gezellige rondvaart. Uw rondvaart begint in Weesp en we varen over de Vecht in zuidelijke richting.
De Vecht is een van de mooiste rivieren van Nederland het is het puur genieten van de unieke combinatie van historie, cultuur en een prachtig en gevarieerd landschap.

We passeren het Fort aan de Ossenmarkt dat werd gebouwd ter verdediging van de beide Vechtoevers, de sluizen en de spoorweg Amsterdam–Hilversum met de brug over de Vecht. Een stuk verderop passeren we Fort Uitermeer dit fort had als doel het beschermen van de landdoorgangen tussen het Naardermeer en de Vecht.

 

Na een paar kilometer ziet u aan de bakboordkant de sluis naar de Spiegelplas, een recreatieplas waar vooral in de zomer veel wordt gevaren en gezwommen. Daarna varen we langs Zwaanwijck in Nigtevecht, Zwaanwijk is een in neo-renaissancestijl gebouwd landhuis Rond het huis ligt een landschappelijk aangelegd park, met een grote serpentinevijver in de vorm van een zwaan.

Bij het plaatsje Nigtevecht keren we om en varen we terug naar Weesp. Deze rondvaart duurt 3 uur.

Start uw rondvaart aan boord van salonboot de Gerrit, start bij buitenplaats Op 't eiland en gebruik de lunch of diner op deze buitenplaats en combineer uw dagje weg met uw gezelschap.

 

Een 3-gangen menu:

Voorgerecht, Antipasti Misto 

Hoofdgerecht, verschillende pizza en pasta op tafele en salade

Nagerecht, verschillende Italiaanse desserts op tafel

 

De rondvaart van 3 uur voert u over de Vecht, u vaart via Nederhorst den Berg naar Vreeland en van daaruit richting Breukelen. Langs dit gedeelte bevinden zich mooie buitenhuizen en ongerepte natuur.

Na de rondvaart wordt u weer terug gebracht naar uw opstapadres.

 

Herfst & Winter rondvaart met Salonboot de Gerrit op de Vecht.

Geniet van de herfstkleuren of winterse plaatjes op de Vecht, gezellig samen met familie en vrienden.

Als de zomer voorbij is kunt u nog steeds een dagje verwarmd varen. Stap aan boord van onze verwarmde salonboot de Gerrit en beleef de bijzondere sfeer van de Vecht.

Dit gebied is in de herfst en winter net zo mooi als in de zomer geniet daarom van herfst of winterse vaartocht.

We varen vanaf de Kaasboerderij in Vreeland naar wens richting Loenen of Weesp, onderweg kunt u genieten van het mooie uitzicht.

Rondvaart met snert en rookworst, roggebrood en katenspek, lunch met broodjes en verse tomatensoep,Indisch buffet of borrel met nautische borrelplank.

WAT ZEGGEN ONZE GASTEN

ONZE REVIEWS

Tineke de Graaf

Moederdag

Wat was het een mooie dag een heerlijke High Tea en geweldig weer. Genoten van de prachtige natuur tijdens de rondvaart. 

Robert Vinke

De Zonnebloem

Onze gasten en vrijwilligers hebben ondanks het slechte weer een hele gezellige middag op “De Bommelervaart” doorgebracht.

Mede dankzij de inzet van u en uw aardige collega’s en het sfeervolle, comfortabele schip kunnen we dan ook terugkijken op een geslaagd uitstapje.

Met vriendelijke groet,


Robert Vinke - Bestuurslid Activiteiten De Zonnebloem 
Afdeling Hilversum-Zuid

Koos en Ank van den Oever – Lazonder

35 jarig huwelijk

Wij willen laten weten dat wij ontzettend genoten hebben! We zijn ook zeer lovend over het personeel aan boord! Vooral de mevrouw die de leiding had. Bijzonder attent en vriendelijk was zij. Ook zeer zorgzaam voor de oudere mensen!

Dit alles heeft er aan bijgedragen dat wij een onvergetelijke dag hebben gehad!!

Ingrid Bernhard

Excuus voor de late reactie, maar wij willen jullie bedanken voor de goede organisatie en de crew voor de gezellige uurtjes aan boord. 

Iedereen, wij in het bijzonder, heeft genoten van de boottocht en heerlijke bbq. De reacties van onze gasten waren allen positief. 

Zelfs het weer werkte toch nog mee. 

 

Mijn man en ik kunnen terugkijken op een mooie dag. 

Nogmaals heel erg bedankt. 

Erik en Lisette Bakker

Wij hebben vorige week zondag erg genoten van de prachtige vaartocht. Alles was goed verzorgd, onze dank daarvoor!

 

Erik Bruins

De mensen hebben een fantastische dag gehad mede door jouw meedenken.

Nogmaals bedankt daarvoor.  

Manon van den Burg-Elberse - Secretaresse Erica van de Ven, Ralph Neijzen & Patrick Kipping

We hebben een hele leuke avond gehad met leuk personeel en een goede vaart. Ook de BBQ was heerlijk. Dank voor de goede zorgen.

Anna Hogervorst Voorzitter - vrouwennetwerk WoerdenJohn Doe

Hierbij wil ik u namens de vrouwen van het vrouwennetwerk Woerden hartelijk bedanken voor de fijne ontvangst op 3 september. We voelden ons echt welkom. Zo met een glaasje prosecco of jus d’orange.

De vrouwen hebben genoten van de uitleg van de kapitein. Het was een leerzame reis. 

We komen graag nog eens terug. En ik hoop zeker met mijn man snel een keer met u mee te varen.

 

Sabine Blom van Assendelft - Saar aan huis

Designation

Wij hebben een erg leuke dag gehad. Plezierige bediening, goede ruimtes en mooi lunch-buffet.

Dank nogmaals en wij komen zeker weer een keer terug.

Dora & Victor Schaeffer

Designation

Het was weer een mooie tocht en daarna een prachtig concert met borrel na met tevreden bezoekers.

 

Heel veel dank, ook aan de bemanning. Ze hebben zeer hun best gedaan en dat is erg gewaardeerd.

We moesten even aan elkaar wennen, maar dat is ruimschoots ingehaald. Ik heb iedereen uitgenodigd mee te gaan naar het concert in het Koetshuis, maar dat lukte helaas niet. Wie weet een vgl keer!

Carolien Papo - Volkswagen PON financial services

Ik (en meerdere collega’s) vonden het erg geslaagd!

 

Nogmaals bedankt voor al je hulp en wellicht tot een volgende keer !

 

Junus Palijama

Nog even terugkomen op zondagmiddag 30 juni. Het was een voortreffelijk en gezellig boottocht. Ondanks het gekibbel van de dames achter ons had de kapitein goed verteld over de omgeving. Ons compliment voor iedereen. Zekers voor herhaling vatbaar.

Moniek van Gerven - Trade Promotion Retail

Dank je wel! Nu klopt het helemaal. Dank je wel voor de goede zorgen, iedereen heeft ervan genoten.

Els Krol-Burggraaff

We hebben enorm genoten, het was allemaal goed geregeld en het eten was heerlijk! Een aanrader voor anderen.

Marjolijn van Domselaar

Het is een heerlijke dag geweest! Geweldig goed verzorgd, lekkere hapjes en een hele fijne begeleiding van het personeel en de kapitein. 

Dank hiervoor! 

Mijn vriendinnen waren ook super enthousiast.

Heel erg bedankt voor deze leuke dag!

Jacquelline Oudshoorn | Adviseur Inkomen & Vermogen ABN AMRO

Wij hebben gisteren echt een fantastische dag gehad! Geen last van de wind (zoals jij al aangaf). Lunch was prima en bediening ook goed en aardig personeel.
Al met al een geslaagde dag.

Dank voor jou gerustellende woorden wat betreft de wind. Er waren collega's toch bang om te varen, maar één maal aan boord, was die angst zeker weg!

Renate Bijvoet | Altrecht

Ik wil nog even zeggen dat we afgelopen dinsdag genoten hebben. het eten was heerlijk, varen top en het weer zat uiteindelijk ook mee. Dus het was fantastisch- bedankt daarvoor.

Sonja Bijlard-Muller

De rondvaart/ high tea waren bijzonder geslaagd. Wat ook bijgedragen heeft waren de vriendelijke medewerkers. Mijn 90-jarige schoonmoeder en de overige familieleden kijken met plezier terug op een geslaagde dag.

Dank voor het plezierige contact ook met jou.

Linda Klinkenberg Team Welzijn | Axioncontinu

We hebben een super leuke dag gehad.

Het was wel vermoeiend, maar alle bewoners keerden blij en tevreden terug.

De samenwerking ging fijn. Het eten was goed en jullie hebben lekker flexibel keukenpersoneel. Fijn!

R.Griffioen

Gisteren gevaren met Rederij Loosdrecht.

Niks dan complimenten heerlijke lunch en meer dan genoeg eten.

De kapitein vertelde ook op een leuke manier van alles.

 

Nogmaals namens de familie allemaal bedankt en zal zeker jullie aanraden bij anderen.

Fedde Oldenziel

Gisteren hebben de deelnemers aan de vaartocht van PCOB-KBO Nieuwegein/IJsselstein erg genoten van de vaartocht.

De mensen waren vol lof over de vriendelijke bediening en de uitstekende lunch.

Ook de informatie tijdens de tocht werd erg op prijs gesteld.

Kortom: Voor herhaling vatbaar.

Ron en Sandra

We willen nog even doorgeven dat het allemaal goed verzorgd was.

De mensen waren tevreden, wij natuurlijk ook en nog heel hartelijk bedankt voor jullie goede service.

En wie weet tot ziens met weer een ander gezelschap.

Tiny Biemans | Medewerker bestuurssecretariaat Gemeente Wijdemeren

Rest mij nog jullie heel hartelijk te bedanken voor de prachtige vaartocht van afgelopen vrijdag en voor de prima service en de lekker high tea. Ik zal er in mijn omgeving reclame voor maken.

Translate »