< class="heading-title"> Menu Indonesia in november en december 2024 met de Salonboot de Gerrit of Salonboot de Lelie

Rondvaart van 3 uur met Salonboot de Gerrit of Salonboot de Lelie en menu Indonesia

Voor groepen vanaf 15 personen
Inclusief 3 drankjes naar keuze bier, wijn en frisdrank

--Smaken uit Sumatra, Java en Bali in 1 menu--

Nasi Goreng, gebakken rijst met roerei
Nasi Koening, gestoomde rijst van geelwortel en kokos
Ayam Boemboe Bali, kipfilet in Bali kruiden
Daging Rendang, rundvlees gesmoord in een pikante kokossaus
Sate Ayam kipfilet aan stokjes geroosterd en geserveerd in pindasaus (2 st. pp.)
Sambal Goreng Telor, gekookt ei in kokossaus (1 st. pp.)
Toemis Boontjes Tempe Pete, gesauteerde sperziebonen met tempe en petebonen
Atjar Ketimoen, zoetzuur van komkommer en sjalot, Seroendeng, geroosterde kokos met pinda’s
Bawang Goreng, gebakken krokante uitjes, Kroepoek Oedang, crackers van garnalendeeg
Sambal Badjak en fijngewreven rode pepers

Rondvaart van 3 uur met Salonboot de Gerrit en menu Indonesia

Vanaf 15 personen: € 119,50 per persoon inclusief rondvaart met Salonboot de Gerrit van 3 uur

Vanaf 20 personen: € 99,50 per persoon inclusief rondvaart met Salonboot de Gerrit van 3 uur

Vanaf 25 personen: € 89,50 per persoon inclusief rondvaart met Salonboot de Gerrit van 3 uur

Rondvaart van 3 uur met Salonboot de Lelie en menu Indonesia

Vanaf 25 personen: € 129,50 per persoon inclusief rondvaart met Salonboot de Lelie van 3 uur

Vanaf 35 personen: € 109,50 per persoon inclusief rondvaart met Salonboot de Lelie van 3uur

Vanaf 45 personen: € 99,50 per persoon inclusief rondvaart met Salonboot de Lelie van 3uur

Menu Indonesia Rijsttafel

€ 89,50 inclusief rondvaart 3 uur met Salonboot de Gerrit p.p. (te boeken tijdens een privé rondvaart vanaf 25 personen)

  • --Smaken uit Sumatra, Java en Bali in 1 menu--
  • Nasi Goreng, gebakken rijst met roerei
  • Nasi Koening, gestoomde rijst van geelwortel en kokos
  • Ayam Boemboe Bali, kipfilet in Bali kruiden
  • Daging Rendang, rundvlees gesmoord in een pikante kokossaus
  • Sate Ayam kipfilet aan stokjes geroosterd en geserveerd in pindasaus (2 st. pp.)
  • Sambal Goreng Telor, gekookt ei in kokossaus (1 st. pp.)
  • Toemis Boontjes Tempe Pete, gesauteerde sperziebonen met tempe en petebonen
  • Atjar Ketimoen, zoetzuur van komkommer en sjalot
  • Seroendeng, geroosterde kokos met pinda’s
  • Bawang Goreng, gebakken krokante uitjes
  • Kroepoek Oedang, crackers van garnalendeeg
  • Sambal Badjak, fijngewreven rode pepers

Menu Indonesia Rijsttafel

€ 99,50 inclusief rondvaart 3 uur met Salonboot de Lelie p.p. (te boeken tijdens een privé rondvaart vanaf 45 personen)

  • --Smaken uit Sumatra, Java en Bali in 1 menu--
  • Nasi Goreng, gebakken rijst met roerei
  • Nasi Koening, gestoomde rijst van geelwortel en kokos
  • Ayam Boemboe Bali, kipfilet in Bali kruiden
  • Daging Rendang, rundvlees gesmoord in een pikante kokossaus
  • Sate Ayam kipfilet aan stokjes geroosterd en geserveerd in pindasaus (2 st. pp.)
  • Sambal Goreng Telor, gekookt ei in kokossaus (1 st. pp.)
  • Toemis Boontjes Tempe Pete, gesauteerde sperziebonen met tempe en petebonen
  • Atjar Ketimoen, zoetzuur van komkommer en sjalot
  • Seroendeng, geroosterde kokos met pinda’s
  • Bawang Goreng, gebakken krokante uitjes
  • Kroepoek Oedang, crackers van garnalendeeg
  • Sambal Badjak, fijngewreven rode pepers
Translate »