Valentijnsdag rondvaart voor Regio Gooi en Vechtstreek

Valentijnsdag 14 februari 2020

14 - 2 - 2020

 

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden extra aandacht aan elkaar geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag wordt in Nederland gevierd op 14 februari. Er bestaat ook een traditie dat men een bloemengroet, cadeautje of een kaartje stuurt aan mensen die men dankbaar is of op wie men bijzonder gesteld of verliefd is. 14 februari is ook de naamdag van de Heilige Valentius (Sint Valentijn). In Engeland en de Verenigde Staten kent Valentijnsdag een traditie van enkele eeuwen. In Nederland en verscheidene andere Europese landen is Valentijnsdag pas bekend sinds de jaren vijftig van de twintigste eeuw of nog later.

Ben jij op zoek naar een origineel en romantisch cadeau voor Valentijnsdag? Verras jouw geliefde met een romantische rondvaart op de Loosdrechtse plassen.

Rederij Loosdrecht organiseert op 14 februari een rondvaart. Een romantische middag wordt gegarandeerd!

17:00 uur: Ontvangst door de Kapitein en zijn bemanning. Ontvangst met een glas Prosecco in de haven van het Fletcher Hotel.

17:15 uur: De trossen gaan los en u kunt genieten van een 2 uur durende boottocht over de Loosdrechtse plassen met gezellige muziek lekker hapjes en goed gezelschap.

19:15: We meren weer aan bij het Fletcher Hotel waar u kunt gaan genieten van een romantisch Valentijnsdiner (vooraf reserveren)

Prijs van alleen de rondvaart € 20,00

Opstapplaats Fletcher Hotel Loosdrecht

Een goede reden om je Valentijn eens te verassen met een heerlijke romantische rondvaart aan boord van ons partyschip de Bommelervaart.

Uiteraard kunt u ook zonder het Valentijns diner met ons meevaren.

 

Translate »