14 februari Valentijnsdag 2023 Loosdrecht of Vinkeveen rondvaart met lunch

Rondvaarten en feesten over de Vecht, de Loosdrechtse plassen, de Vinkeveense Plassen en het Markermeer kunt u boeken bij rederij Loosdrecht, rederij Vinkeveen, rederij Weesp en rederij Muiden.

Plan met ons uw rondvaart en geniet van een heerlijke dag op het water in een lounge boat, sloep, salonboot of partyboot. Uw vaartocht kan beginnen vanaf Loosdrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Vreeland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp, Muiden en Vinkeveen.

Op uw privé rondvaart kunt u gebruik maken van een een lunch, Picknick aan boord of op een eiland , High Tea, BBQ aan boord of op een eiland of een heerlijk Menu Indonesia.

Valentijnsdag 14 februari 2023 rondvaart op de Loosdrechtse of Vinkeveense plassen

14 - 2 - 2023

Op Valentijnsdag kunt aan boord van onze schepen  een privé rondvaart op de Loosdrechtse plassen doen.

Geluk kan je delen! Wil jij met jouw Valentijnsdate op een sfeervolle privé rondvaartboot romantisch genieten van een High Tea met een rondvaart?

 

Het Valentijn High Tea:

 

Zondag 14 februari 2022 van 12:00 tot 15:00 3 uur durende rondvaart over de Loosdrechtse Plassen € 79,00 voor 2 personen

De opstap voor de reguliere rondvaart, tegenover Oud-Loosdrechtsedijk 220 1231 NG Loosdrecht, graag aanwezig zijn om 17:30

 

Translate »