Bridge Drive Gooi en Vecht 22 september 2019

Bridge Drive Gooi en Vecht 

22 -9-2019

Inmiddels hebben we op 7 oktober 2018 onze derde bridgedrive gehouden die wederom een groot succes was.

Daarom krijgt deze derde editie van de bridgedrive op de Loosdrechtse Plassen in 2019 een vervolg!

De vierde editie van 'Bridge op De Plassen' vindt plaats op 22 september 2019

Bent u ook weer van de partij?

Wat kunt u verwachten van de bridgedrive?

De opstaplocatie bevindt zich aan de Loosdrechtse Plassen. Vanaf hier varen we via een prachtige route richting de bridge-locatie. Deze bevindt zich aan wal in het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Hier gaat het bridgen officieel van start.

Tijdens de bridgedrive worden er diverse smakelijke borrelhapjes geserveerd en kan er onbeperkt koffie, thee, frisdrank, wijn en bier gedronken worden. Ook een uitgebreide lunch is inbegrepen.

Wanneer het laatste spel gespeeld is, keren we terug naar de boot en zetten koers richting Loosdrecht. De prijsuitreiking vindt tijdens de terugtocht plaats.

Aansluitend wordt de bridgedrive met een welverdiende borrel afgesloten.

De opstaplocatie bevindt zich aan de Loosdrechtse plassen. Vanaf hier varen we richting de Vecht en via een prachtige route naar de bridge locatie. Deze bevindt zich aan wal in het pittoreske dorpje: Loenen aan de Vecht. Hier gaat het bridgen officieel van start. Tijdens de bridgedrive zullen er diverse borrelhapjes worden uitgeserveerd en er kan onbeperkt gedronken worden (koffie, thee, frisdrank, wijn en bier). Ook een uitgebreide lunch is inbegrepen. Scroll naar beneden voor de kaart.

Inschrijving is nu gestart!
U kunt zich nú inschrijven voor de derde editie van ‘Bridge op De Plassen’ via het formulier onderaan deze pagina.

LET OP: door het grote succes van onze laatste bridgedrive raden wij u aan om niet te lang te wachten met uw inschrijving. Zo zijn u en uw bridgepartner verzekerd van deelname.

U kunt zich NU inschrijven voor de 4e editie van ‘Bridge Op De Plassen’
De Porseleinhaven 1231 HC Loosdrecht ook in uw navigatiesysteem te vinden als Oud-Loosdrechtsedijk 220, 1231 NG Loosdrecht (Wijdemeren)

Wanneer
Zondag 1 september 2019

Programma
10:15 Inscheping
12:00 Aankomst bridgelocatie
12:30 Start bridgen
16:45 Einde bridgen
17:15 Terugtocht boot en prijsuitreiking
18:15 Afsluiting

Faciliteiten aan boord
Onze boot 'Bommelervaart' is uitgerust met rolstoellift, een bar, toiletten, 2 verdiepingen om te genieten van het uitzicht en de mogelijkheid om binnen en buiten te zitten.

Deelnemen
€89,- per paar [€44,50 p.p.] (incl. lunch, borrelhapjes en onbeperkt drinken*; koffie, thee, bier, wijn, frisdrank)
*Dit is alleen van toepassing op de bridge locatie in Loenen aan de Vecht.

Aanmelden
Klik hier om naar het formulier te gaan

Wedstrijdleiding wordt weer verzorgd door Math Pinxt. Hij heeft aan het roer gestaan bij meerdere succesvolle bridgedrives. We zullen 6 rondes van 4 spellen spelen.

Indien u vragen heeft over de bridge drive of speciale verzoeken kunt u contact opnemen met Vincent Braakman op 06-12366220 (bereikbaar tussen 09:30 en 12:00 en na 19:00) of email bridgeonthewater@gmail.com.

Translate »