Sloepverhuur varen met en zonder schipper

Boot huren op de Loosdrechtse plassen en de Vecht dat kan bij JBB Bootservice

Bij Rederij Loosdrecht  kunt u vaartochten met schipper boeken. Ook te boeken aan de Vecht of in overleg op een andere locatie.

Rederij Loosdrecht verhuurt het historische motorjacht "Gina 1946". U kunt er speciaal samengestelde arrangementen op de Vecht en de Loosdrechtse Plassen mee varen. U kunt op deze vaartochten maken die geheel naar uw wens kunnen worden samengesteld of u kunt gebruik maken van de aangeboden arrangementen.

Door de maat en de wendbaarheid van de "Gina 1946" kunnen er tochten gemaakt worden door kleine sloten en plassen met hun bijzondere natuur. "Gina 1946" is alleen te huur met schipper en is geschikt voor maximaal 6 personen.

Catering
U kunt ervoor kiezen uw huursloep en de "Gina 1946" te bevoorraden met catering voor onderweg. Luxe gevulde picknickmanden, gekoelde wijnen en frisdranken. Gaarne van te voren doorgeven. Ook verzorgen wij rondvaarten, zakelijke evenementen, beurzen, spectaculaire productpresentaties, besloten en varende feesten.

De bijzondere uitstraling van onze partyschepen gecombineerd met de ervaren organisatie maken elke evenement uniek en persoonlijk.

Aanrader
Een aanrader is het rondje Loosdrecht. U vaart dan via een van de sluizen naar de Vecht en gaat dan via Loenen en Vreeland naar de sluis "'t Hemeltje" om via de plas de Wijde blik door de s'Gravenlandse vaart weer terug te keren naar de Loosdrechtse Plassen. U kunt de tocht uitbreiden met een ronde over de Vuntusplas met haar unieke natuur. Deze tocht duur, afhankelijk van de gekozen route, ongeveer 3-4 uur. Onderweg kunt u naar wens aanleggen om een terras te bezoeken of een bezienswaardigheid te bezichtigen. Ook kunt een wandeltocht door het historische stadje Vreeland maken.

Natuur en Fotografie
Voor natuur en fotografie liefhebbers kunnen wij ontbijttochten van 2 uur organiseren om onder het genot van verse koffie of thee, jus d'orange, een eitje, een croissant met kaas, boter of jam en een belegd broodje te genieten van de opkomende zon en de ontwakende natuur. Deze tochten vertrekken naar wens tussen 06.30 en 08.00 uur.

Prijzen inclusief BTW. € 35,00 pp.

"Gina 1946" Per persoon per uur: € 27,50 inclusief glas Prosecco.
Per vaart minimaal 2 personen.
Alle prijzen zijn inclusief BTW.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

ONZE REVIEWS

Robert Vinke

De Zonnebloem

Onze gasten en vrijwilligers hebben ondanks het slechte weer een hele gezellige middag op “De Bommelervaart” doorgebracht.

Mede dankzij de inzet van u en uw aardige collega’s en het sfeervolle, comfortabele schip kunnen we dan ook terugkijken op een geslaagd uitstapje.

Met vriendelijke groet,


Robert Vinke - Bestuurslid Activiteiten De Zonnebloem 
Afdeling Hilversum-Zuid

Dennis Verbeek

Rondvaart Vecht en Loosdrechtse plassen

Heerlijk aan dek met vrienden een rondvaart Vecht en Loosdrechtse plassen gedaan bij Rederij Loosdrecht.

Wat een feestje op het water.

Anita Vergeer

Rondje Loosdrecht

Heerlijk gevaren op de Loosdrechtse plassen en genoten van de schitterende natuur

Karel De Haan

Rondvaart op de Vecht

Met vaderdag een rondvaart gedaan bij Rederij Loosdrecht genieten van de Loosdrechtse plassen en de mooie huizen langs de Vecht.

Het weer was top en de biertjes heerlijk koud.

Translate »