BBQ boot Loosdrecht met rondvaart op aanvraag

BBQ boot rondvaart bij Rederij Loosdrecht op aanvraag.

De BBQ boot Loosdrecht is het ultieme uitje op de Loosdrechtse plassen en de Vecht. Wilt u ontspannen barbecueën en ondertussen de Loosdrechtse plassen en de rivier de Vecht bewonderen?

 

Boek dan de populaire BBQ boot Loosdrecht & de Vecht. Geniet aan boord van ons schip de Bommelervaart van heerlijke BBQ gerechten.

 

De gezelligste BBQ boot van Loosdrecht en de Vecht.

 

Onze BBQ rondvaart neemt u mee langs aan de Vecht gelegen pittoreske dorpen, prachtige kastelen, romantische theekoepels en buitenplaatsen, en de Loosdrechtse plassen die bekend staan om het unieke natuurgebied met de trekgaten, de beroemde Kalverstraat, de Kievitsbuurt en de vele mooie buitenhuizen aan het water in de gemeente Wijdemeren.

 

Stap aan boord en geniet samen met vrienden of collega’s of familie van deze BBQ rondvaart bij rederij Loosdrecht.

 

Bar, toilet en verwarming aan boord.

 

De BBQ boot van Rederij Loosdrecht is voorzien van alle mogelijk comfort. Met mooi weer kunt u boven achter de salon op het zonnedek heerlijk genieten van het uitzicht tijdens uw BBQ rondvaart.

 

Mocht het weer onverhoopt iets minder worden dan kunt u onbezorgd genieten vanuit uw salon op het bovendek of vanuit uw salon op het beneden dek. Uiteraard hebben wij een toilet aan boord.

 

Een gezellige dag afsluiting, of juist een bijzonder begin van een avond met vrienden, collega’s of familie. Onze gezellige BBQ boot is de perfecte locatie om in gezelschap het glas te heffen en heerlijk te eten.

 

16.30 uur: Ontvangst door de Kapitein en zijn bemanning.

16.45 uur: Ontvangst met een vers getapt vaasje Amstel en voor de dames een glas Prosecco en voor de kinderen limonade.

17.00 uur: De trossen gaan los en u kunt genieten van een 3 uur durende vaartocht over de Loosdrechtse plassen. Terwijl de boot langs de mooiste plekjes vaart wordt de BBQ aangestoken.

Kipsaté, hamburger, steak, Griekse salade met feta, Zoetzure komkommer salade, Tomaat mozzarella pesto salade, Huisgemaakte pittige aardappel salade, stokbrood en kruidenboter, barbecuesaus, knoflooksaus, pittige satésaus.

 

Om ca. 20.00 uur meert de boot weer af bij onze aanlegsteiger in Loosdrecht.

U mag dan natuurlijk nog best even blijven zitten voor een drankje...

De opstap plaats voor deze BBQ rondvaart is  

Porseleinhaven   Oud-Loosdrechtsedijk 220, 1231 NG Loosdrecht (Wijdemeren)

Vaarschema: BBQ rondvaart

Prijzen:

Volwassenen € 39,50 (rondvaart inclusief BBQ, geen drank)

Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding € 20,00

De vaart gaat door bij minimaal 35 personen.

Rondvaart Gooi en Vecht Rederij Loosdrecht en de Vecht
Translate »