Sail 2025

Sail Amsterdam 2025

REDERIJ LOOSDRECHT biedt u en uw relaties de gelegenheid om aan boord van onze schepen in het centrum van de feestelijkheden te zijn. Laat dit evenement met een drankje in uw hand aan u voorbijtrekken en krijg het gevoel dat dit alles alleen voor u en uw relaties is.

 

SAIL Amsterdam
De 10e editie van SAIL Amsterdam vindt plaats in 2025. In het jaar dat SAIL Amsterdam 50 jaar bestaat en de stad Amsterdam zijn 750 jarig bestaan viert.

 

Rederij Loosdrecht neemt sinds het begin deel aan SAIL Amsterdam en tijdens de 10 editie zijn we ook weer officieel partner.

 

Nodig uw relaties uit om bij ons aan boord te stappen en SAIL 2025 te ervaren. 

 

Over SAIL Amsterdam 2025
SAIL Amsterdam is het grootste nautische evenement ter wereld. Het vindt eens in de vijf jaar plaats in het centrum van Amsterdam. De 10e editie va SAIL Amsterdam is verschoven naar naar 2025.

 

Het startsein is wanneer alle Tall ships tijdens de SAIL-In Parade vanuit IJmuiden, via het Noordzeekanaal naar de IJhaven naar het centrum van Amsterdam varen. Daarna vormt de kade van de IJhaven vijf dagen lang het decor voor een levendig programma vol muziek, cultuur en nautische rijkdom. Ook kunt u hier diverse Tall Ships, marine schepen en varend erfgoed die langs de kade zijn afgemeerd bekijken.

 

Wilt u meevaren tijdens SAIL Amsterdam 2025
Vraag vrijblijvend informatie aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en diverse arrangementen op onze schepen.

Translate »