De opstap plaats voor de rondvaart is:

Jachthaven de Otter Oud Loosdrechtse Dijk 131, 1231 LT

Prijzen:

Volwassenen € 19,50 per persoon 3 uur Loosdrechtse plassen en de Vecht

Volwassenen € 13,50 per persoon 2 uur Loosdrechtse plassen

Rondvaart 3 uur op woensdag - zaterdag - zondag van 11.00 t/m 14.00
Op overige dagen kunt u meevaren op diverse rondvaarten.

Arrangementen op aanvraag.

Nog enkele plaatsen op onderstaande vaarten

 

 

vrijdag: 18 augustus 2 uur rondvaart alleen Loosdrechtse plassen 15:00 17:00

zaterdag: 19 augustus 3 uur rondvaart 15:00 18:00

zondag: 20 augustus 3 uurrondvaart 11:00 14:00

zondag: 20 augustus 2 uur rondvaart alleen Loosdrechtse plassen15:00 17:00

woensdag: 23 augustus 3 uur rondvaart 11:00 14:00

Algemene informatie:

Onze reguliere rondvaart van 3 uur neemt u mee op de Loosdrechtse plassen en de Vecht, bij een rondvaart van 2 uur varen we alleen op de Loosdrechtse plassen.

Voor lunch tijdens uw rondvaart kunt u reserveren

Rondvaarten Loosdrecht, de Loosdrechtse plassen en de Vecht behoren tot de mooiste natuur en cultuur gebieden van Nederland. Op deze rondvaart kunt U onbezorgd genieten vanuit uw salon op het bovendek of vanuit uw salon op het beneden dek, van aan de Vecht gelegen pittoreske dorpen, prachtige kastelen, romantische theekoepels en buitenplaatsen.

De Bommelervaart is uitgerust met rolstoellift. Achter de salon boven bevind zich het zonnedek met terrasstoelen waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht tijdens uw vaartocht.

De Loosdrechtse plassen staan bekend om het unieke natuurgebied met de trekgaten, de beroemde Kalverstraat, de Kievitsbuurt en de vele mooie buitenhuizen aan het water in de gemeente Wijdemeren.

Rondvaarten Vecht, tijdens uw rondvaart vertelt de schipper alles over het ontstaan van het plassengebied en de historische bezienswaardigheden langs de Vecht.

Rederij Loosdrecht verzorgt vanaf 27 april tot en met 31 oktober rondvaarten over de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. U vaart daarbij, afhankelijk van de gekozen route, door de gemeenten
Wijdemeren Breukeleveen en Loosdrecht en Stichtse Vecht met de Vecht dorpen Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht en Vreeland.

 

 

 

 

 

 

Uw rederij voor een rondvaart in de Gemeente Stichtse Vecht:

Kockengen, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Maarssenbroek, Maarssen, Maarsseveen, Molenpolder, Bethunepolder, Nieuwer Ter Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Oud Maarsseveen, Oud-Zuilen, Tienhoven en Vreeland

Uw rederij voor een rondvaart in de Gemeente Wijdemeren:

Nederhorst den Berg, Ankeveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht en Breukeleveen

Uw rederij voor een rondvaart vanuit Abcoude, Almere, Baambrugge, Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Mijdrecht, Naarden, Portengen, Vinkeveen en Wilnis.

Reservering maken?

 

Uw reservering:


Translate »