Rondvaarten over de Vecht en de Loosdrechtse plassen kunnen beginnen vanaf Loosdrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Nigtevecht, Vreeland en Weesp.

Onze rondvaarten zijn te combineren met heerlijk eten zoals een BBQ, diverse buffetten, een koude of een warme lunch, High Tea, High Wine, snert, stamppotten of diner aan boord.

U kunt de kaarten voor de rondvaarten online of aan boord kopen, reserveren is noodzakelijk.

 

Reservering maken? Controleer onderaan dit formulier wanneer uw rondvaart beschikbaar is!

Online kaarten bestellen 
 

 

 

Het nuttigen van meegebrachte eet- en drinkwaren is niet toegestaan

U kunt boeken voor diverse rondvaarten  op verschillende schepen van onze vloot, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Bovendien kunt u meevaren op onderstaande rondvaarten en eventueel gebruik maken van de lunch, klik hier voor de mogelijkheden.

Rondvaarten Januari 2020

Indien u gebruik wenst te maken van een lunch dan vragen wij u dit vooraf door te geven, klik hier voor de mogelijkheden.

Rondvaarten Februari 2020

Indien u gebruik wenst te maken van een lunch dan vragen wij u dit vooraf door te geven, klik hier voor de mogelijkheden.

 

Valentijnsdag menu op 14 februari 2020 aan boord van de Bommelervaart met een rondvaart op de Loosdrechtse plassen.

Geluk kan je delen! Wil jij met jouw Valentijnsdate op een sfeervolle rondvaartboot romantisch eten?

Het Valentijn menu buffet:

Warme gerechten:

Malse varkenshaas-saté met satésaus en gebakken uitjes, Licht afgerookte Gelderse beenham, Heerlijke rijstschotel rijkelijk gevuld met verse groenten, Bourgondische aardappeltjes, Botermalse kipdijfilet in zachte piri piri saus, In olijfolie geroerbakte groenteschotel, Oma’s stoofpotje van zachte rundersukade, Varkensoesters in romige champignonsaus met bieslook

Koude gerechten:

Huissalade (zacht en romig) met mandarijntjes, Duitse kartoffelsalade, Groentesalade light
Ambachtelijke rundvleessalade, Scharreleisalade met een lente-uitje en bieslook, Romige kool salade
Vers afgebakken stokbrood, Huisgemaakte kruidenboter.

 

Voor maar € 99,50 kun jij voor 2 personen een volle beleving voor Valentijnsdag regelen inclusief rondvaart van 3 uur en een heerlijk buffet.

Zondag 14 februari 2020 van 18:00 tot 21:00 3 uur durende rondvaart over de Loosdrechtse Plassen € 99,50 voor 2 personen

De opstap voor de reguliere rondvaart, tegenover Oud-Loosdrechtsedijk 220 1231 NG Loosdrecht, graag aanwezig zijn om 17:30

Rondvaarten April 2020

Indien u gebruik wenst te maken van een lunch dan vragen wij u dit vooraf door te geven, klik hier voor de mogelijkheden.

 

Pasen 2020 met rondvaart van 3 uur Stichtse Vecht en Wijdemeren

Pasen Loosdrecht 2020, paasbrunch met rondvaart bij Rederij Loosdrecht 1e Paasdag zondag 12 april 2020 en 2e Paasdag maandag 13 april 2020 kunt u bij ons meevaren voor een gezellige rondvaart.

 

Een goede reden om samen te genieten van een paasbrunch aan boord bij Rederij Loosdrecht op ons partyschip de Bommelervaart.

 

Komt u samen met familie of vrienden genieten bij ons aan boord?

 

Waar Porseleinhaven t.o. Oud Loosdrechtse dijk 220 1231 HC Loosdrecht

 

Vaarschema 11.45 uur: Porseleinhaven Loosdrecht, ontvangst door de kapitein en zijn bemanning. De bemanning brengt u naar uw feestelijk ingedekte tafel.

 

12.00 uur: De trossen gaan los en u kunt genieten van een 3 uur durende boottocht over de Loosdrechtse plassen en de Vecht.

 

Geniet met uw hele gezelschap van het gezellige paasbrunch buffet, bestaande uit: Heerlijke gevulde soep om mee te beginnen, luxe broodjes en diverse broodsoorten, Paasbrood, diverse beleg- en kaassoorten assortiment zoet beleg verschillende eiergerechten, huisgerookte zalm met rode ui, kappertjes en roomkaas heerlijk samengestelde fruit salade.

 

Verschillende zoete lekkernijen Thee assortiment naar keuze.

 

Om ca. 15.00 uur meert de boot weer af bij onze aanlegsteiger in Loosdrecht.

 

Prijzen: Volwassenen € 39,50

 

Kinderen (van 4 t/m 12 jaar onder begeleiding) € 20,00

 

 

Translate »